Javne konzultacije - nacrt Poziva za RDI projekte
Otvorene su javne konzultacije o nacrtu Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja".

Ministarstvo gospodarstva je na svojim mrežnim stranicama ,u sklopu javnih konzultacija, objavilo prvi nacrt Poziva na dostavu projektnih prijedloga (Uputa za prijavitelje) u sklopu kojih će se dodjeljivati sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a sukladno prvom investicijskom prioritetu Operativnog programa konkurentnost i kohezija 2014-2020 (aktivnost u sklopu prioriteta 1b opisanog na str. 42-52).

Planiran iznos sredstava po ovom Pozivu iznosi 100.000.000 € a ukupno do 2023 planirano je za projekte za istraživanje, razvoj i inovacije namijenjeno gospodarstvu, ukupno 205.000.000 €. Poziv će biti trajno otvoren do iskorištenja sredstava.

Svoje komentare možete dostaviti putem objavljenog obrasca na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript najkasnije do 7. travnja ove godine. Nakon završetka javnih konzultacija, MINGO će objaviti sve komentare i njihov status (prihvaćeno, odbijeno uz obrazloženje i sl.), najkasnije do 20 travnja. Nakon završetka savjetovanja, uz odobrenje Vlade RH, natječaj će biti i službeno biti otvoren.

 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk