''Odličja studentima sportašima'', Novi list, 21. 3. 2015.
 
UNISPORT LIGA PROGLAŠENI NAJBOLJI SUDIONICI NATJECANJA
 
 
Dasen Jardas najuspješniji natjecatelj  lige  * Foto: V. KARUZARIJEKA » Najuspješnijim studentima sportašima Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci koji su u jesenjem dijelu Unisport lige osvojili zapažene rezultate, sinoć su u Sveučilišnom kampusu dodijeljena odličja. Unisport ligu organizira Riječki športski sveučilišni savez, s više od 1.700 studenata koji se natječu u 16 sportova i 45 sportskih disciplina. Najuspješnijim sportašem lige 2013./2014. proglašen je Dasen Jardas s Tehničkog fakulteta koji je osvojio prvo mjesto u badmintonu pojedinačno i parovi, treće mjesto u tenisu, četvrto u squashu te šesto u crossu. 
    U kategoriji stolnog tenisa za studentice odličja su dobile: Iva Košuljandić s Medicinskog, Yvette Kalaba s Filozofskog te Mia Radaković s Ekonomskog fakulteta. U istoj kategoriji među studentima odličja su dobili studenti Pomorskog fakulteta: Ivan Jardas, Duško-Marjan Morić i Branimir Kovačević, dok su kao parovi nagrađeni: Domjan Dominik i Marjan Kozić s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Deni Turković i Vedran Turković s Tehničkog te Ivan Jardas i Duško-Marjan Morić s Pomorskog fakulteta. U šahu su nagrađeni Teo Božanić s Pomorskog te Jovan Jokić i Maroje Jerković s Filozofskog fakulteta, a u cageballu studentice Pomorskog, Medicinskog i Pravnog fakulteta te studenti Veleučilišta, Medicinskog i Ekonomskog fakulteta. Najbolje u futsalu su studentice Pomorskog, Pravnog i Medicinskog fakulteta te studenti Veleučilišta, Tehničkog i FMTU-a. 
    Najbolje košarkašice su studentice Medicinskog, Građevinskog i Filozofskog fakulteta, a košarkaši studenti Tehničkog i Medicinskog fakulteta te Veleučilišta, dok su najbolje rukometašice studentice Medicinskog, Građevinskog i Učiteljskog fakulteta a najbolji košarkaši studenti Veleučilišta, Pomorskog i Medicinskog fakulteta. (I. Š. K.)


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk