Yamanashi Gakuin University (iCLA) - Program: 'Study Abroad in Japan'
Sveučilište u Rijeci je 4. listopada 2014. godine sklopilo Memorandum o suglasnosti s japanskim Sveučilištem Yamanashi Gakuin temeljem kojega se studentima Sveučilišta u Rijeci omogućuje studiranje na engleskom jeziku na njegovom International College of Liberal Arts (iCLA) u trajanju od jednog do dva semestra bez plaćanja školarine.

International College of Liberal Arts (iCLA) je raspisao natječaj namijenjen studentima partnerskih sveučilišta zainteresiranim za studiranje na navedenoj ustanovi u akademskoj godini 2015./2016., u sklopu programa 'Study Abroad in Japan'.

Rok za prijavu na Natječaj putem Službe za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Rijeci je 15.05.2015. godine te se zainteresirani kandidati u svezi s prijavom trebaju obratiti stručnoj suradnici u Službi za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Rijeci Ivi Tijan na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  


Više:

Tekst Natječaja

Osnovne informacije o studiju

Uvjeti i pravila za prijavu

Popis kolegija

Prijavni obrazac 1

Prijavni obrazac 2

Prijavni obrazac 3

Prijavni obrazac 4

Potvrda o zdravstvenom stanju
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk