Ljetna škola na Kampusu
Petak, 29.05.2015.

petak, 29. svibnja 2015.

Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, od 15. do 19. lipnja 2015. bit će održana ljetna škola IRIS Academy. Predavanja i radionice ovogodišnje ljetne škole namijenjene su uključivanju mladih u raspravu o socijalnoj osviještenosti, a namijenjen su studentima, volonterima i svim zainteresiranim mladim ljudima.

U sklopu međunarodnog projekta Poboljšanje pružanja socijalnih usluga u jugoistočnoj Europi kroz osnaživanje nacionalnih i regionalnih mreža organizacija civilnog društva, financiranog sredstvima Europske unije, IRIS – mreža organizacija civilnog društva, pružatelja socijalnih usluga s područja jugoistočne Europe i njemačka nevladina organizacija Arbeiter Samariter Bund objavili su poziv za sudjelovanje u ljetnoj školi koja će, u suradnji s Centrom za napredne studije jugoistočne Europe te uz podršku Grada Rijeke i Sveučilišta u Rijeci, biti održana na Kampusu od 15. do 19. lipnja 2015.


Više o programu ljetne škole, organizatoru, prijavi i uvjetima sudjelovanja pročitajte u POZIVU.

Prijave su moguće do 5. lipnja 2015.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk