Simpozij i tribina Zavoda HAZU
Srijeda, 24.06.2015.

srijeda, 24. lipnja 2015.

U organizaciji Zavoda za kliničku i transplantacijsku imunologiju i molekularnu medicinu u Rijeci Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, čiji je voditelj akademik Daniel Rukavina, 29. i 30 lipnja 2015. bit će održana dva međunarodna znanstvena skupa.

U ponedjeljak, 29. lipnja
2015. s početkom u 9 sati na Kampusu Sveučilišta u Rijeci bit će održan 9. simpozij ''Progress Towards Individualized Therapeutics'', na kojem će kao pozvani predavači gostovati i vodeći znanstvenici s najuglednijih svjetskih sveučilišta i znanstvenih institucija (Harvard, Yale, New York, San Francisco, Tokio, Chicago).  Skup je podržan i od Europske akademije znanosti i umjetnosti i promovira se na njenim stranicama.

Dan kasnije, u utorak, 30. lipnja 2015. s početkom u 13 sati na Klinici za Ginekologiju i porodništvo Kliničkog bolničkog centra Rijeka  bit će održana 7. znanstvena tribina: "Reprodukcijska biologija – imunološki mehanizmi".

 

9. SIMPOZIJ – PROGRAM                    7. ZNANSTVENA TRIBINA - PROGRAM

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk