Posjet Iranskog veleposlanstva
Srijeda, 01.07.2015.

ponedjeljak, 1. srpnja 2015.

Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci danas je održan nastupni prijam Nj. E. g. Moohammada Ebrahima Theriana Farda, veleposlanika Islamske republike Irana u Republici Hrvatskoj i g. Seyyeda Mojtabe Akaramia, direktora Kulturnog centra Islamske republike Irana u Zagrebu. Prijamu je također prisustvovao g. Vedran Obućina iz Društva za mediteranske studije i Organizacije za promicanje sjevernoatlanskih integracija.

Uvažene goste primio je rektor prof. dr. sc Pero Lučin sa suradnicama: prorektoricom za investicije i razvoj prof. dr. sc. Nevenkom Ožanić i voditeljicom Centra za visokopropusne tehnologije Odjela za biotehnologiju izv. prof. dr. sc. Sandrom Kraljević Pavelić.

Iranski gosti iskazali su značajan interes za suradnju na područjima biotehnologije i medicine, posebice genetike te su nakon prijama na Rektoratu obišli laboratorije i centre Odjela za biotehnologiju na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

Kulturni centar Islamske republike Iran ovom je prigodom donirao zbirku knjiga Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Rijeci.
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk