Natječaj - srpanj 2015.
Petak, 03.07.2015.
  

SVEUČILIŠTE U RIJECI, Trg braće Mažuranića 10, raspisuje

NATJEČAJ

 

 

 

 

1.   za rad na projektu ''Program Erasmus+ - Ključna aktivnost 1 za područje visokog obrazovanja za projekte mobilnosti unutar programskih zemalja (KA103)'' za popunu radnog mjesta; I. vrste – stručni suradnik u Uredu za međunarodnu suradnju na određeno vrijeme s punim radnim vremenom (m/ž – 2 izvršitelja).

Uvjeti: sveučilišni diplomski studij (VSS prema ranije važećim propisima) društvenog/humanističkog smjera, aktivno znanje engleskog i još jednog stranog jezika, poznavanje rada na računalu, prednost kandidatima s iskustvom rada na programima Europske komisije.

Prijavi na natječaj prilaže se: životopis, kopiju domovnice ili osobne iskaznice, kopiju odgovarajuće diplome, dokaz o iskustvu rada na programima Europske komisije (potvrda poslodavca), motivacijsko pismo u kojem će naznačiti svoje dosadašnje iskustvo u radu na projektima Europske komisije i motivaciju za rad na ovom radnom mjestu.

 

2.       za rad na projektu ''Uloga miRNA domaćina kod replikacije herpes simpleks virusa'' za popunu radnih mjesta:

a)      mladi istraživač – doktorand na Odjelu za biotehnologiju na određeno vrijeme s punim radnim vremenom (m/ž – 2 izvršitelja);

b)      projektni administrator na Odjelu za biotehnologiju na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom (m/ž - 1 izvršitelj);

Uvjeti:

2. a): upisan poslijediplomski doktorski studij do dana 31. listopada 2014. godine iz interdisciplinarnog područja znanosti, znanstvenog polja biotehnologija u biomedicini, aktivno poznavanje engleskog jezika; prednost: prethodno iskustvo rada u laboratoriju, poznavanje tehnika rekombinantne DNA tehnologije, rad sa stanicama i primarnim kulturama tkiva.

2. b): završen sveučilišni diplomski studij (VSS prema ranije važećim propisima), izvrsno poznavanje engleskog jezika, iskustvo vođenja proračuna projekta i izrade završnih izvješća; prednost: poznavanje osnova kemije.

Prijavi na natječaj prilaže se: životopis, kopiju domovnice ili osobne iskaznice, potvrda o upisanom poslijediplomskog doktorskom studiju do dana 31. listopada 2014. godine (za 2. a)), kopija odgovarajuće diplome (za 2. b)), dokaz o iskustvu vođenja proračuna projekata i izrade završnih izvješća (za 2. b)), motivacijsko pismo (na hrvatskom i engleskom jeziku) u kojemu će istaknuti zadovoljavanje uvjeta prednosti i motivaciju za rad na ovim radnim mjestima, pisma preporuke.

 

3.       za rad na projektu ''Stjecanje Istraživačke i Znanstvene Izvrsnosti u Funkcionalizaciji biomedicinskih materijala (SIZIF)'' za popunu radnog mjesta; mladi istraživač – doktorand u Centru za mikro i nano znanosti i tehnologije na određeno vrijeme s punim radnim vremenom (m/ž – 1 izvršitelj);

Uvjeti: upisan poslijediplomski doktorski studij do dana 31. listopada 2014. godine iz znanstvenog područja prirodnih znanosti, znanstvenog polja fizika, dobro poznavanje engleskog jezika, znanstveni rad s člancima objavljenim u CC časopisima; prednost: prethodno iskustvo rada s UHV analitičkih tehnikama i tehnikama SIMS.

Prijavi na natječaj prilaže se: životopis, kopiju domovnice ili osobne iskaznice, potvrda o upisanom poslijediplomskom doktorskom studiju do dana 31. listopada 2014. godine, motivacijsko pismo (na hrvatskom i engleskom jeziku) u kojem će istaknuti zadovoljavanje uvjeta prednosti i motivaciju za rad na ovom radnom mjestu, popis publikacija.

 

S pristupnicima, za radna mjesta 1. i 2. b) koji udovoljavaju formalnim uvjetima natječaja obavit će se razgovor/testiranje o čemu će pristupnici biti obaviješteni najmanje dva dana prije dana održavanja. Smatra se da je kandidat koji se ne odazove pozivu povukao prijavu na natječaj i više se ne smatra kandidatom.

 

Prijave s prilozima podnose se na adresu Sveučilište u Rijeci, Trg braće Mažuranića 10, 51000 Rijeka, s naznakom rednog broja i naziva radnog mjesta na koje se pristupnik javlja.

 

Rok za podnošenje prijava je 8 dana za radna mjesta 1., i 2. b) te 30 dana za radna mjesta 2. a) i 3. od dana objave natječaja u Narodnim novinama.

 

 

Nepravovremene i nepotpune prijave te prijave koje ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja neće se razmatrati.

 

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni dostavom dopisa o odabiru kandidata.

 

 

                                                                                                                               Sveučilište u Rijeci


 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk