Sastanak s predstavnicima Litvanskog agronomskog sveučilišta
U Rektoratu Sveučilišta u Rijeci 17.06.2010. godine održan je sastanak prorektorice, prof. dr. sc. Snježane Prijić-Samaržije, djelatnika Službe za međunarodnu suradnju i mr. Sc. Marka Kršulja, zamjenika erasmus koordinatora Tehničkog fakulteta s predstavnicima Lithuanian University of Agriculture iz Kaunasa, Erasmus koordinatorom, izv. prof.  Raimundas Rukuizom i Voditeljem ureda za međunarodnu suradnju, Minvydas Liegusom.

Prof. dr. sc. Snježana Prijić-Samaržija je goste upoznala sa iskustvima i rezultatima provođenja bolonjskog procesa na Sveučilištu u Rijeci, a razmatrana je i mogućnost suradnje u sklopu programa Erasmus na području tehničkih, društvenih i prirodnih znanosti.

U sklopu Lithuanian University of Agriculture djeluju Faculty of Agricultural Engineering, Faculty of Agronomy, Faculty of Forestry and Ecology, Faculty of Water and Land Management, Institut of Environment, Institute of Studies of Fundamental Sciences i Institute of Rural Culture.
 Detaljnije informacije mogu se pronaći na:  http://www.lzuu.lt


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk