Potpisivanje ugovora
Petak, 04.09.2015.

petak, 4. rujna 2015.

Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci potpisan je Ugovor o održavanju Međunarodne konferencije o izvrsnosti i inovacijama u obrazovanju i psihologiji, koja će biti održana od 18. do 21. svibnja 2016. u Rijeci. Ugovor su potpisali: generalni direktor ICIE-a  prof. dr. Taisir Subhi Yamin, rektor Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Pero Lučin, zamjenica primorsko-goranskog župana Marina Medarić i gradonačelnik Rijeke mr. sc. Vojko Obersnel, a Konferenciju je predstavila predsjednica Konferencije i predsjednica Odbora za predškolski odgoj i obrazovanje Grada Rijeke Sandra Krpan, prof.

International Centre for Innovation in Education (ICIE) sa sjedištem u Ulmu u Njemačkoj organizira 13. međunarodnu konferenciju Excellence, Creativity and Innovation in Basic and Higher Education: Excellence in Education and Psychology koja će biti održana u Rijeci od 18. do 21. svibnja 2016. Partneri Konferencije su: Sveučilište u Rijeci, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka, a pokrovitelj je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH.

Međunarodni centar za inovacije i obrazovanje (ICIE) posvećen je razvoju svih učenika kao produktivnih građana svijeta i budućih vođa, kroz osnaživanje s ciljem da svi pojedinci postanu odgovorne, samostalne, samousmjerene  osobe koje teže ka i razumiju važnost cjeloživotnog učenja kroz pozitivna povezivanja obitelji, nastavnika, znanstvenika i istraživača, odgojnih stručnjaka s lokalnom zajednicom.

U Centru vjeruju u sljedeća načela: svatko je otvoren za učenje; obrazovanje je orijentirano na učenika; obrazovanje priprema učenike za rješavanje stvarnih životnih problema; kontinuirani osobni i profesionalni rast i razvoj jest presudan za sve pojedince; tehnologija jest nužan alat u obrazovanju; obrazovanje povezuje sve ljude unutar jedne zajednice; evaluacija čini ključnu stavku u kognitivnom procesu.

Međunarodni centar za inovacije i obrazovanje (ICIE) teži ka stvaranju poveznice između lokalnih, nacionalnih, regionalnih i međunarodnih programa osmišljenih za darovitu, kreativnu i nadarenu djecu. 

Detaljnije informacije o Centru možete pronaći na adresi: 
http://www.icieworld.net 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk