Tečaj Produkcija zvuka i glazbe
Ponedjeljak, 14.09.2015.


ponedjeljak, 14. rujna 2015.

U tijeku su prijave na treći ciklus primijenjenog tečaja Produkcija zvuka i glazbe, programa cjeloživotnog obrazovanja Sveučilišta u Rijeci, koji će započeti u listopadu ove godine. Svi prijavljeni bit će intervjuirani, a broj polaznika ograničen je na 15. Detaljne informacije mogu se dobiti na broj telefona 051 584 820 radnim danom od 12 do 15 sati ili putem e-pošte na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , a prijave se podnose do 1. listopada 2015. putem mrežne stranice productionmusic.uniri.hr.

Ove su godine uvedeni novi predmeti: Osnove komponiranja, Osnove glazbene teorije i harmonije i Mastering. Predavat će ih eminentni umjetnici i stručnjaci: skladateljica svjetske reputacije Sanja Drakulić, koja je završila klavir i kompoziciju na čuvenom Moskovskom konzervatoriju Petra Iljiča Čajkovskoga te je autorica velikog broja instrumentalnih i glazbeno-scenskih skladbi i glazbeni producent Damir Begović, koji se školovao na Univerzitetu Surrey u Velikoj Britaniji, a autor je i koautor brojnih glazbenih projekata (Bijelo dugme, Majke i dr.).

Novost u nastavnom sadržaju je i praktična nastava, koja će se provoditi u studiju HRT-a pod mentorstvom Lucije Fanton, voditeljice Odsjeka produkcije HRT-ovog Centra Rijeka.

Promjene u nastavnom programu rezultat su sugestije ranijih polaznika, s ciljem usklađivanja nastavnih sadržaja s potrebama tržišta.

Više informacija na productionmusic.uniri.hr. 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk