Modernizacija usluga
Utorak, 06.10.2015.

utorak, 6. listopada 2015.

Sveučilišna knjižnica otvara vrata preuređenog prostora za korisnike u utorak, 6. listopada 2015. godine. Prostor je preuređen u sklopu projekta ''Modernizacija usluga u korisničkom prostoru Sveučilišne knjižnice Rijeka'', čime će korisnicima biti omogućeno brže i lakše korištenje svih knjižničnih usluga.

Uveden je  sustav samoidentifikacije koji omogućava korištenje cjelokupnog prostora knjižnice izvan redovnog radnog vremena. Svi dijelovi korisničkog prostora dostupni su korisnicima i u produljenom radnom vremenu, a ulazak u prostore bit će im omogućen pomoću članskih iskaznica i iksica, uz nadzor zaštitara.

Preuređenjem prostora povećan je broj sjedećih mjesta, a uz dvije čitaonice, za korisnike su uređene i dvije prostorije za grupni rad. Omogućena je i usluga samokopiranja putem kartica, a u prostoru posudbe korisnicima će biti na raspolaganju dio ispitne literature u otvorenom pristupu.

Radno vrijeme knjižnice bit će od 9 do 19 sati (posudba i informacije), dok će cijeli korisnički prostor tijekom tjedna korisnicima biti na raspolaganju od 9 do 1 sat iza ponoći. Radno vrijeme subotom bit će od 9 do 13 sati (posudba i informacije), dok će korisnici subotom cijeli korisnički prostor moći koristiti od 9 do 23 sata, a nedjeljom od 9 do 20 sati.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk