Razvoj mobilnih aplikacija
Ponedjeljak, 19.10.2015.

ponedjeljak, 19. listopada 2015.

Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci organizira program cjeloživotnog učenja Razvoj mobilnih aplikacija. Program traje 120 školskih sati, a mogu ga upisati min. srednjoškolski obrazovane osobe. Prijave su u tijeku!

Vrijeme u koje živimo omogućava nam da u svakom trenutku imamo pristup velikom broju informacija, a kao korisničko sučelje za dohvat tih informacija sve više koristimo mobilne uređaje (pametni telefon, tablet...) koji, međutim, imaju i razne druge funkcije podržane stotinama tisuća aplikacija. Pored svog tog izbora događa se da korisnik ne može pronaći mobilnu aplikaciju koja u potpunosti zadovoljava njegove potrebe.

Pripremili smo program Razvoj mobilnih aplikacija u kojem ćemo te naučiti sve što je potrebno za izradu mobilnih aplikacija s posebnim naglaskom na sigurnosti i zaštiti za mobilne uređaje. Program predavanja i laboratorijskih vježbi detaljno je razrađen i izvodi se u suvremeno opremljenim učionicama, a predavači su pomno odabrani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom potvrđenim u praksi.


Program razvoja mobilnih aplikacija obuhvaća:

Osnove objektno-orijentiranog programiranja – primjeri u Java i C++ programskim jezicima

Programiranje za mobilnu platformu Android, iOS i Windows – uvod u razvoj, izrada GUI, lokacijske usluge i upotreba senzora, rad sa resursima, testiranje, distribucija aplikacija

Sigurnost i zaštita za mobilne uređaje – principi informacijske sigurnosti, autentifikacija, incidenti, pojam rizika, nadzori sigurnosti, penetracijska testiranja, zaštita aplikacija, sigurnost preglednika 

Po završetku programa moći ćete samostalno razvijati i testirati aplikacije za jednu od ponuđenih mobilnih platformi (Android, iOS, Windows) te odraditi pripremu aplikacije za distribuiranje putem sustava za distribuciju aplikacija (Play Store, AppStore, Windows Phone Store).

Tečaj mogu upisati srednjoškolski obrazovane osobe, prvostupnici i magistri, bez obzira na usmjerenje.

Mjesto održavanja: Kampus Sveučilišta u Rijeci, zgrada sveučilišnih Odjela, Ulica Radmile Matejčić 2, 51000 Rijeka.

Kontakt telefon: 091 5030 587 (radnim danom od 12 do 18 sati).

Više informacija o programu možete dobiti putem upita na e-adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .


NATJEČAJ               OBRAZAC ZA PRIJAVU               PROGRAM               RASPORED PREDAVANJA
 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk