Prvenstvo u taekwondou
Petak, 13.11.2015.

petak, 13. studenoga 2015.

Ceremonija otvaranja 4. Europskog sveučilišnog prvenstva u taekwondou održana je 11. studenoga u Opatiji u hotelu Ambasador.

Ceremoniji su prisustvovali rektor Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Pero Lučin, zamjenik gradonačelnika Opatije Fernando Kirigin, v.d. pročelnika Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Igor Načinović, predsjednik Europskih sveučilišnih igara Zagreb–Rijeka 2016 Zrinko Čustonja, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci Aleksandar Šušnjar i predstavnik Hrvatskog akademskog sportskog saveza Marko Žunić.

U ime organizacijskog odbora, okupljene je pozdravio predsjednik Haris Pavletić,a u ime EUSA-e predstavnik Izvršnog odbora EUSA-e Česlovas Garbaliauskas.

Europsko sveučilišno prvenstvo, u organizaciji Riječkog športskog sveučilišnog saveza i Hrvatskog akademskog sportskog saveza, a u suradnji s Gradom Opatijom, Europskim sveučilišnim igrama Zagreb–Rijeka 2016 te Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci trajat će od 10. do 13. studenoga 2015.

Riječki športski sveučilišni savez ima dugu tradiciju organizacije europskih natjecanja, a neki od njih su 7. Europsko sveučilišno prvenstvo u odbojci (2007), 6. Europsko sveučilišno prvenstvo u rukometu (2011), 3. Europsko sveučilišno prvenstvo u bridžu (2013) te 7. Svjetsko sveučilišno prvenstvo u bridžu (2014).

Više od 150 sudionika natjecanja s 48 sveučilišta iz 16 europskih zemalja bori se za medalje u ukupno 16 kategorija, 8 za ženske i 8 za muške natjecatelje.

Više informacija na: http://opatija2015.uniri.hr/. 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk