Otvorene prijave za nacionalno studentsko startup natjecanje

STEP RI provodi projekt „Nacionalno studentsko startup natjecanje - poticanje poduzetničke kulture te pozitivnog odnosa prema cjeloživotnom učenju“ sufinanciran iz Europske unije, Europskog socijalnog fonda 2007.-2013. 


Projekt je namijenjen studentima do 29 godina koji pohađaju visokoškolske obrazovne ustanove u četiri najveća grada: Osijek, Rijeka, Split i Zagreb. Cilj projekta je poticanje inovativnog poduzetništva među studentskom populacijom tehničkih i ekonomskih smjerova te promicanje potrebe cjeloživotnog učenja kroz nacionalno studentsko startup natjecanje.


Partneri u projektu su, osim STEP RI, Poduzetnički inkubator ZIP d.o.o. , Sveučilište u Splitu - Ured za transfer tehnologije, te Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. koji imaju respektabilno iskustvo u organizaciji i provedbi startup natjecanja velikog regionalnog i nacionalnog značaja.


Nacionalno studentsko startup natjecanje će se odvijati u dva kruga (regionalna natjecanja u 4 grada  početkom veljače 2016. i finale u Zagrebu krajem veljače 2016). Na natjecanjima će biti i predstavnici firmi i poduzetničkih institucija.


NAGRADE su:

1. 15 000kn

2. 3 smartphona

3. Ulazak u ZIP inkubator

Posebna nagrada za najbolji projekt u turizmu iznosi 3 000kn.

Sponzori Nacionalnog studentskog startup natjecanja su Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, FIVE, INFINUM, Kompare.hr, Perpetuum mobile i Osijek Software City.    


Prijave su otvorene do 28.12.2015. 

Više informacija o projektu i o načinu prijave na http://studentsko-natjecanje.com/, telefonom na 051 265 961 ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk