11. nagrade Zaklade
Utorak, 22.12.2015.

utorak, 22. prosinca 2015.

Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci donio je odluku o dodjeli nagrade Zaklade Sveučilišta za akademsku godinu 2013./2014. Jedanaesta po redu, nagrada Zaklade i ove godine jedno je od najvrednijih priznanja javnom radu, razvoju kulture izvrsnosti i društva znanja u riječkoj akademskoj zajednici.

U kategoriji znanstvenika/ica dodijeljene su tri nagrade. Za biomedicinske i biotehničke znanosti nagrađen je prof. dr. sc. Alan Šustić s Medicinskog fakulteta, u kategoriji društvene i humanističke znanosti doc. dr. sc. Sanja Tatalović Vorkapić s Učiteljskog fakulteta te doc. dr. sc. Vedran Kirinčić s Tehničkog fakulteta u području tehničkih i prirodnih znanosti.

U kategoriji znanstvenih asistenata/ica i novaka/inja za područje društvenih i humanističkih znanosti nagrađena je doc. dr. sc. Jasmina Dlačić s Ekonomskog fakulteta, za biomedicinske i biotehničke znanosti dr. sc. Tihana Tršan s Medicinskog fakulteta te u kategoriji tehničkih i prirodnih znanosti Ervin Kamenar, mag. ing. el.  s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Nagradu za umjetnika u umjetničko- nastavnom zvanju ponio je doc. art. Hrvoje Urumović s Akademije primijenjenih umjetnosti, dok nagrade za suradničko zvanje u umjetničkom području i interdisciplinarnim područjima u umjetnosti te za životno djelo nisu dodijeljene.

Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci svake se godine dodjeljuje najzaslužnijim znanstvenicima/icama, umjetnicima/icama i asistentima/icama koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom, umjetničkom i nastavnom radu te javnoj djelatnosti pridonijeli razvoju znanosti i umjetnosti na Sveučilištu u Rijeci te doprinijeli akademskoj i široj zajednici.

Svečana dodjela nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci 2013./2014. bit će održana u Auli magni Rektorata 15. siječnja 2016. s početkom u 12 sati. 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk