Istražite i ocijenite ''SkRIptu''
Srijeda, 23.12.2015.

srijeda, 23. prosinca 2015.

Sveučilišni savjetovališni centar Sveučilišta u Rijeci poziva studentice i studente da istraže ''SkRIptu'' (http://skripta.uniri.hr/) – aplikaciju koja sadrži korisne informacije za studente te da ispune upitnik evaluacije (http://goo.gl/forms/dX6l6gaF5m) ove internetske aplikacije.

Sveučilišni savjetovališni centar provodi evaluaciju internetske aplikacije ''SkRIpta'' koja sadrži sve informacije koje bi studentima mogle biti korisne i zanimljive tijekom studiranja. Aplikacija je razvijena u Sveučilišnom savjetovališnom centru u sklopu IPA ''StuDiSupport" projekta s ciljem:

  • povećanja dostupnosti raznih informacija potrebnih za snalaženje na studiju i život u Rijeci
  • povećanja uspješnosti studiranja na riječkom Sveučilištu
  • poticanja razvoja akademskih i životnih vještina kod studenata i prevencije razvoja ozbiljnijih psihičkih teškoća kroz povećanje dostupnosti psihoedukativnih materijala za samopomoć
  • osiguravanja jednakih mogućnosti studiranja za studente s invaliditetom
  • informiranja studenata o njihovim pravima i obvezama
  • povećanja zapošljivosti studenata

 U SkRIpti studenti mogu pronaći informacije o obvezama i pravima studenata te potpori koju mogu ostvariti studenti s invaliditetom, preporuke za uspješnije studiranje i poboljšanje kvalitete života, psihoedukativne materijale za samopomoć pri rješavanju različitih problema emocionalne prirode te za poticanje razvoja akademskih i životnih vještina te vještina koje pomažu u efikasnijem traženju posla i pri zapošljavanju, zatim praktične savjete vezane uz život u Rijeci, smještaj, cimere, studentske poslove te druge informacije relevantne za funkcioniranje studenata. Svi su sadržaji prezentirani na vizualno atraktivan način te su prilagođeni i studentima s oštećenjem vida. 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk