Studenti za studente
Četvrtak, 28.01.2016.

četvrtak, 28. siječnja 2016.


Organizacijski odbor Festivala znanosti Rijeka 2016. poziva studentice i studente da prijave svoje radove i predstave ih u obliku kratkog izlaganja u sklopu aktivnosti ''Studenti za studente'', koja će u sklopu Festivala znanosti 2016. biti održana od 18. do 23. travnja 2016. Prijave se podnose do 20. veljače 2016.

U organizaciji Udruge Zlatni rez Rijeka i suorganizaciji Sveučilišta u Rijeci, pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije te uz sudjelovanje Društva matematičara i fizičara Rijeka, Prirodoslovnog muzeja Rijeka, Akademskog astronomskog društva Rijeka, Povijesnog i pomorskog muzeja Rijeka, Odjela za matematiku i Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišne knjižnice Rijeka, Udruge za razvoj visokoga školstva Universitas te mnogih drugih, u Rijeci će, kao i prošlih godina, biti održan Festival znanosti (www.festivalznanosti.hr).

Festival se ove godine održava četrnaesti put u Hrvatskoj, na razini države, u organizaciji Sveučilišta u Osijeku, Rijeci i Splitu, British Councila i Tehničkog muzeja u Zagrebu.

U Rijeci će od 18. do 23. travnja 2016. Festival biti održan s temom ''Znanost i umjetnost''. Osnovni cilj Festivala je popularizirati znanost te približiti znanost i znanstvenike široj zajednici.

Ovim putem pozivamo studentice i studente da se uključe u Festival znanosti u okviru aktivnosti Studenti za studente, koja omogućava studentima da u obliku kratkog izlaganja predstave svoje radove – npr. završne, diplomske ili seminarske radove. Rad mora biti odobren od strane nekog nastavnika sa sastavnice na kojoj student studira, a predstaviti ga može jedan ili više studenata.

Popunjenu i potpisanu prijavu za sudjelovanje potrebno je poslati najkasnije do 20. veljače 2016. godine na e-adresu gđe Branke Pemper iz Sveučilišne knjižnice Rijeka Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Sve ostale informacije (mjesto i vrijeme održavanja, raspored izlaganja, trajanje izlaganja i sl.) bit će objavljene prijavljenim studentima naknadno.

 

OBRAZAC PRIJAVE


 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk