Prilagodba literature
Utorak, 02.02.2016.

utorak, 2. veljače 2016.

Tijekom 2015./2016. akademske godine prilagodba literature slijepim i slabovidnim studenticama i studentima riječkog Sveučilišta bit će osigurana u okviru projekta ''Prilagodba literature slijepim i slabovidnim studentima" kojega Udruga Zamisli kao nositelj provodi u partnerstvu sa Sveučilištem u Rijeci (Uredom za studente s invaliditetom Sveučilišnog savjetovališnog centra), Visokom školom međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld, Fakultetom političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu te Sveučilištem u Splitu. Projekt se provodi uz financijsku podršku Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta temeljem Javnog poziva za prijavu projekta udruga za financiranje izrade udžbenika za potrebe slijepih i slabovidnih učenika i studenata za školsku/akademsku godinu 2015./2016., a trajat će do 15. lipnja 2016. godine. Projektom će biti omogućeno ravnopravno studiranje slijepim i slabovidnim studenticama i studentima i bit će uspostavljena suradnička mreža za prilagodbu literature studentima/icama s invaliditetom, kao i prijedlog minimalnog standarda digitalizacije. U okviru rada Ureda za studente s invaliditetom SSC-a prilagodba literature tijekom 2015./2016. akad. god. bit će osigurana za četiri studenata s oštećenjem vida.

Ovim putem pozivamo sve studente/ice koji/e imaju potrebu za prilagođenom literaturom da se obrate Uredu za studente s invaliditetom SSC-a na e-adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   ili broj telefona 051 265 844.

Ujedno molimo sastavnice Sveučilišta u Rijeci da proslijede navedene informacije studentima/icama koji/e imaju potrebu za prilagodbom literature.

  
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk