Do uspjeha bez prepreka
Utorak, 09.02.2016.

utorak, 9. veljače 2016.

Sveučilište u Rijeci poziva studente volontere da se uključe u unaprijeđivanje života djece i mladih s teškoćama i studenata s invaliditetom kroz projekt ''Do uspjeha bez prepreka - Studenti inspektori arhitektonskih barijera''.

Projekt je dobio podršku Ureda za studente s invaliditetom, Sveučilišta u Rijeci te je financiran od strane Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva.

Nastao je na inicijativu studenta K. S., odnosno ispitni je rad studenta s invaliditetom, koji je pretvoren u projekt od interesa za širu zajednicu te su ostvarena sredstva za njegovo provođenje.

 

Potrebni su volonteri koji vole:

  • fotografirati
  • pisati poruke javnosti
  • upravljati društvenim mrežama

 

 Cilj:

  • postaviti izložbu fotografija
  • razgovarati s nadležnima - ukazati na moguće popravke i otklanjanje prepreka

 

 Opseg zadatka:

  • 10 do 20 sati posla u 3 mjeseca izvođenja projekta

 

 Rok za prijavu za Laboratorij životnih vještina ''Prijatelji'' je 1. ožujka 2016., kada će započeti edukacija za volontere mentore. 

Prijave na www.dip.hr - obrazac za volontere, ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript    

 

Rok za prijavu:

  •  “Do uspjeha bez prepreka. Studenti inspektori arhitektonskih barijera” je produžen do 15.3. 2016. prvi sastanak će se održati do kraj veljače. 

Način prijave:

 

Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world; indeed, it is the only thing that ever has.

Margaret Mead

 

Društvo za istraživanja i potporu neprofitna je organizacija, čije je djelovanje usmjereno dobrobiti zajednice, a posebno skupinama djece i mladih s manje mogućnosti.

dip.hr

Rok za prijavu za Laboratorij životnih vještina Prijatelji je 1.3.2016. kada će započeti edukacija za volontere mentore. 

Način prijave:

Vaši kolege i susjedi Vas trebaju!

 

Objave poziva u medijima:

1. Novi list -
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Do-uspjeha-bez-prepreka-Rijecki-studenti-bit-ce-inspektori-arhitektonskih-barijera,

2. Mrežene stranice Sveučilišta -www.uniri.hr
http://www.ssc.uniri.hr/hr/ured-za-studente-s-invaliditetom

3. Mrežne stranice FFRi -
http://www.ffri.uniri.hr/hr/?start=1,

4. Facebook stranici -
https://www.facebook.com/istrazivanjeipotpora/

5. Mrežne stranice DIP - 
www.dip.hr

6. Mrežene stranice Volonterskog centra Rijeka -
http://www.volonterski-centar-ri.org


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk