Dani otvorenih vrata ICT-HPC
Petak, 19.02.2016.

petak, 19. veljače 2016.

Centar za napredno računanje i modeliranje Sveučilišta u Rijeci organizira Dane otvorenih vrata ICT-HPC Sveučilišta u Rijeci 26. i 27. veljače. Otvoreni dio ovog događaja, koji počinje 26. veljače u 13.30 sati, bitnog je sadržajnog značaja na razini regije u više segmenata.

Kroz dvodnevno događanje biti će održana predavanja od poznatih ICT kompanija koja su tematski vezana za najnovije tehnologije u području ICT-a i superračunarstva te otvoren pristup superračunalu ''Bura''. Sadržajno teme koje će se obrađivati su iz područja naprednog računanja, podataka u oblaku, inovativnih sustava za modeliranje i novih računalnih struktura.

Treba napomenuti samo neke od predavača, kao što su Jean Marc Denis, International Business Development Director ATOS, Marin Tadić generalni direktor Oracle Hrvatska, Damir Zec direktor IBM Hrvatska, Mauro Guglielminotti Director of Altair Operation in South Europe & Africa i Boris Bauk direktor Hewlett Packard Enterprise za Hrvatsku. Upravo tematika koju će predstaviti ovi predavači čini ovaj skup kao jednim od značajnijih u regiji i Europi.

Paralelno s predavanjima bit će otvoren pristup superračunalu ''Bura'' te prezentacija novih tehnologija iz područja ICT-a, modeliranja i vizualizacije od strane renomiranih tvrtki kao što su: Atos, Oracle, Altair, LG, Hewlett Packard, Smartis i drugi.

U subotu, 27. veljače s početkom u 9 sati nastavljaju se praktična predavanja vezana uz navedenu tematiku. Ovaj događaj je organiziran na Kampusu Sveučilišta u Rijeci u zgradi sveučilišnih odjela. 


PROGRAM


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk