Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuju Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike.

Rok prijave: 15. travnja 2016.

Stipendije se dodjeljuju u dva područja:

    1. ZA STUDIJ I STRUČNO USAVRŠAVANJE IZ SVIH ZNANSTVENIH PODRUČJA
    2. JEZIČNE STIPENDIJE

Tekst natječaja

Daljnje pojedinosti i dodatne informacije o natječaju možete dobiti u Agenciji za mobilnost i programe Europske unije na brojeve telefona: 01/5497 896, 01/5557 805, ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript te u Uredu za suradnju i kulturnu djelatnost Veleposlanstva Francuske Republike na tel.: 01/48 93 646 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (za stipendije pod 1. br.), odnosno na tel.: 01/48 83 570 (Espace Campus France Zagreb) ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (za stipendije pod 2. br.).
 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk