TEMPUS PROJEKT MOREMS
U sklopu Tempus projekta MOREMS (Modernisation and Reconstruction of University Management and Structure) na Sveučilištu u Marburgu, Njemačka održan je skup pod nazivom „Internalization Training Week“ u razdoblju od 15. do 19. lipnja 2010. godine.
Na skupu se raspravljalo o načinima internacionalizacije sveučilišta jugoistične Europe, a predstavnici Sveučilišta u Marburgu iznosili su primjere iz svoje vlastite prakse kako postići optimalnu internacionalizaciju sveučilišta u tranziciji. Sveučilište u Rijeci je na skupu predstavljala djelatnica Službe za međunarodnu suradnju Iva Tijan.

Na Univerzitetu u Tuzli je u sklopu projekta održana 5. srpnja 2010. godine jednodnevna radionica. Tema radionice bila je „Administrativni servisi u procesima reforme visokog obrazovanja“. Na jednodnevnoj radionici na Univerzitetu u Tuzli sudjelovale su glavna tajnica Sveučilišta Roberta Hlača Mlinar i djelatnica Centra za  studije Sandra Tićak.

Uz Sveučilište u Rijeci na radionici su sudjelovali predstavnici sljedećih Sveučilišta:
-    Univerzitet u Tuzli , domaćin radionice
-    Univerza v Mariboru, Slovenija
-    Sveučilište u Splitu, Hrvatska
-    Univerzitet u Novom Sadu, Srbija
-    Univerzitet „Džemal Bijedić“ u Mostaru, BIH
-    Sveučilište u Mostaru, BIH
-    Univerzitet u Banjoj Luci
-    State University of Tetovo

Na radionici je prof. dr. Lučka Lober sa Univerziteta u Mariboru održala predavanje na temu Osiguranje kvalitete u administrativnim službama, a gospodin Mladen Kraljić, Univerzitet u Mariboru govorio je o ulozi pravne službe u procesu implementacije bolonjskog procesa. Na radionici su razmijenjena različita iskustva o problemima tijekom svakodnevnog funkcioniranja administrativnih servisa na Sveučilištima sudionicima radionice.

 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk