Dvije studentske izložbe na APURI
Utorak, 05.04.2016.

utorak, 5. travnja 2016.

 


Na Akademiji primijenjenih umjetnosti na Kampusu Sveučilišta u Rijeci tijekom travnja bit će postavljene dvije izložbe studentskih radova iz područja grafičkog dizajna i to iz kolegia Internet i web dizajn (otvorenje 5. travnja 2016.)  i Oblikovanje novina i časopisa (otvorenje 18. travnja 2016.)

 

 

IZLOŽBA STUDENTSKIH RADOVA

izbornog kolegija INTERNET I WEB DIZAJN

 

Otvorenje izložbe: utorak, 5. travnja 2016. u 12 sati 


Na izložbi će biti predstavljeni odabrani studentski radovi nastali od 2013. do 2015. godine. Internet i web dizajn je dvosemestralni kolegij u sklopu preddiplomskog studija na Akademiji primijenjenih umjetnosti Rijeka. Tijekom dva semestra studenti savladavaju osnove formi i tehnika web dizajna - dizajna interakcija, pri čemu se potiče istraživački i kritički pristup. Web stranice koje će moći biti razgledane na izložbi predstavljaju individualne odgovore studentica i studenata na kompleksna pitanja odnosa digitalnih tehnologija, korisnika, društva, virtualnog i stvarnog prostora itd.

Izlažu:

Alen Keserović, Anita Vranjić, Denis Barbić, Mateo Grubišić, Monika Šangulin, Ivan Čače, Mateja Pelko, Mateja Mirošević, Melani Grabar, Nika Pavlović i Tina Radosavljević.

Voditelj kolegija je umjetnički suradnik Elvis Krstulović.


Izložba ostaje otvorena do 15. travnja 2016.

  

IZLOŽBA STUDENTSKIH RADOVA

obveznog kolegija OBLIKOVANJE NOVINA I ČASOPISA

Otvorenje izložbe: ponedjeljak, 18. travnja 2016. u 12 sati

 

 

Izložba se sastoji od studentskih radova kolegija Oblikovanje novina i časopisa koji su nastali u zimskom semestru akademske 2015./2016. godine.  Oblikovanje novina i časopisa je dvosemestralni kolegij na Akademiji primijenjenih umjetnosti Rijeka. Tijekom dva semestra studenti savladavaju dizajniranje novina i časopisa u skladu sa suvremenom tehnologijom tiska. Na izložbi će biti predstavljeni studentski radovi redizajniranja postojećih novina na kojima se studenti  kritički osvrću na tu tematiku te sa svojim rješenjima  pokušavaju odgovoriti potrebama dizajna današnjih novina.

Izlažu:
Dino Pilepić, Dijana Topolnjak, Ester Miletti, Helena Balaž, Korina Hunjak i Marija Polović.

Voditelji kolegija su izv. prof. art. Jakov Žaper i umjetnički suradnik Elvis Krstulović.

Izložba ostaje otvorena do 27. travnja 2016.

 


 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk