Intelektualno vlasništvo
Ponedjeljak, 18.04.2016.


ponedjeljak, 18. travnja 2016.

Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Odjelom za poduzetništvo Grada Rijeke povodom obilježavanja Svjetskog dana intelektualnog vlasništva organizira Tjedan intelektualnog vlasništva od 25. do 29. travnja 2016.

U navedenom tjednu na različitim lokacijama održat će se niz kratkih predavanja na temu poticanja stvaranja inovacija i važnosti zaštite intelektualnog vlasništva.

Otvorenje Tjedna intelektualnog vlasništva bit će održano u ponedjeljak, 25. travnja 2016. s početkom u 12 sati u STEPRI znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci, Ulica Radmile Matejčić 10, Kampus Sveučilišta u Rijeci.

Program s rasporedom događanja možete pronaći ovdje. Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Ukoliko se želite prijaviti na neke od radionica to možete učiniti mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na e-adrese navedene u programu događanja.

 

 

PROGRAM


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk