Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza

Projekt „Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza“ (TRIS) obuhvaća izgradnju i opremanje triju paviljona studentskog smještaja ukupnog kapaciteta 754 kreveta kao i izgradnju prateće infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

Projektom je osiguran pristup visokom obrazovanju za različite ciljne skupine, u prvom redu studente slabijeg socio-ekonomskog statusa uz unaprjeđenje infrastrukture studentskog smještaja i povećanje konkurentnosti obrazovne infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci optimalnom kombinacijom objekata i sadržaja.

Projekt je odobren u sklopu natječaja „Modernizacija, unapređenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju“, a njegov nositelj bilo je Sveučilište u Rijeci.

Ukupni iznos prihvatljivih troškova je 178.629.017,85 kuna od čega doprinos Europskog fonda za regionalni razvoj iznosi 151.834.665,17 kuna (85%), a nacionalni doprinos 26.794.352,68 kuna (15%).

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisan je 7. travnja 2016. Provedba projekta trajala je 34 mjeseca, od 16. siječnja 2015. do 16. studenoga 2017. godine.


Više o projektu možete pogledati u informativnoj brošuri na hrvatskom i engleskom jeziku. 

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .


alt

www.strukturnifondovi.hr

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk