Veleposlanik Islamske Republike Iran posjetio Sveučilište u Rijeci
Rektor Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Pero Lučin i prorektor za međunarodnu suradnju prof.dr.sc. Damir Zec sastali su se se u petak, 16. srpnja s veleposlanikom Islamske Republike Iran u RH njegovom ekscelencijom Mohsenom Sharifom Khodaeiem.

U pratnji veleposlanika Khodaeia bili su  Abdoul Hossein Hassan Nezhad, treći savjetnik u Veleposlanstvu Irana te prevoditelj Bijan Allaei.

Tijekom sastanka gosti su upoznati sa statusom i razvojem Sveučilišta. Naglašena je i važnost povezivanja Sveučilišta u Rijeci s iranskim sveučilištima te daljnjih kontakata između Sveučilišta i Veleposlanstva u svrhu jačanja iransko-hrvatskih kulturnih veza i razmjene iskustava u visokom obrazovanju, znanosti i istraživanju.

Veleposlanik Khodaei istaknuo je želju da pridonese ostvarivanju daljnjih kontakata i organizaciji sastanaka u svrhu razmjene informacija i iskustava iranskih sveučilišta i Sveučilišta u Rijeci u području međunarodnih programa i projekata.
 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk