Održana 90. sjednica Senata
Srijeda, 04.05.2016.

srijeda, 4. svibnja 2016.

Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci u utorak, 26. travnja 2016. održana je 90. redovita sjednica Senata. Senat je raspravljao o rezultatima ispitivanja zadovoljstva studenata riječkog Sveučilišta a donesena je i odluka o objavljivanju javnog poziva za predlaganje imena šetnica i trgova na Kampusu.

Članice i članovi Senata raspravljali su o indikatoru koji mjeri zadovoljstvo studenata na dan dobivanja diplome, a rektor prof. dr. sc. Pero Lučin na prosječnu ocjenu od 3,8 kaže kako je to relativno visoka ocjena, ali i da ima prostora za poboljšanje.

Donesena je i odluka o objavljivanju javnog poziva za predlaganje imena šetnica i trgova na Kampusu Sveučilišta u Rijeci. Radi se o internom javnom pozivu unutar Sveučilišta. Već je donesena odluka da se dosadašnja ulica radnoga naziva Studentska ulica 1 preimenuje u Ulicu sveučilišnog sporta. Taj će prijedlog biti upućen Gradskome vijeću, koje će donijeti konačnu odluku

U trajno znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora potvrđeni su izbori: prof. dr. sc. Elvia Baccarina, prof. dr. sc. Borana Berčića, prof. dr. sc. Branke Kalogjere, prof. dr. sc. Vladimira Takšića, prof. dr. sc. Mladenke Tkalčić, prof. dr. sc. Ivanke Živčić Bećirević i prof. dr. sc Silvane Vranić s Filozofskog fakulteta, dok je prof. dr. sc. Srećko Valić s Medicinskog fakulteta u znanstveno-nastavno zvanje izabran na razdoblje od 5 godina.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk