Malezijsko sveučilište zainteresirano za suradnju
Predstavnici Multimedija University smještenog u Cyberjayi i Melaki posjetili su nedavno Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Maleziji. Prezentirali su svoje dodiplomske i poslijediplomske studije te program svojih istraživačko-razvojnih projekata iskazavši zanimanje za uspostavljanje suradnje s hrvatskim sveučilištima.

Multimedija University prvo je privatno sveučilište u Maleziji. Osnovano je prije četrnaest godina, a financijski ga podržava Telecom Malaysia. Kao važan segment u obrazovnom sustavu Malezije, snažan je katalizator razvoja njezinog high tech ICT sektora gospodarstva.

Ovo sveučilište surađuje s mnogobrojnim visokoškolskim ustanovama te trinaest istraživačkh centara diljem svijeta usredotočivši se na projekte na području nanotehnologija, mikro sustava, biometrijskih istraživanja, virtualne stvarnosti, mikrovalova i telekomunikacje, inženjerstva, fotonike, napredne robotike i poslovnih istraživanja.

Detaljnije informacije o mogućnostima studiranja i obavljanja znanstveno-istraživačkog rada na Multimedija University objavljene su na sljedećoj mrežnoj stranici www.mmu.edu.my, a u Službi za međunarodnu suradnju Sveučilišta Rijeci (Trg braće Mažuranića 10, Rijeka; Tel. 406 528) pohranjeni su promidžbeni materijali spomenutog sveučilišta.

D.Š.
                           


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk