Politike različitosti u Europi
Srijeda, 06.07.2016.


srijeda, 6. srpnja 2016.

U organizaciji Centra za napredne studije jugoistočne Europe Sveučilišta u Rijeci (Centre for Advances Studies of Southeastern Europe – CAS SEE), a u suradnji s Centrom za ženske studije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci,Institutom za filozofiju i društvenu teoriju Sveučilišta u Beogradu i Sveučilištem Paris 8 Vincennes – St. Denis, organizira ljetnu školu pod nazivom ''Promišljanje politika različitosti u Europi''. Ljetna škola će biti održana od 12. do 18. rujna 2016.

Prijave se šalju na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript najkasnije do 1. kolovoza 2016., a prijaviti se mogu studentice i studenti diplomskih i postdiplomskih studija i/ili mladi znanstvenici zainteresirani za pitanja migracija, manjina, kulturalnih studija, političkih znanosti i srodnih područja. Istaknuti studenti preddiplomskih studija također se mogu prijaviti i imaju šansu sudjelovati.

 

VIŠE O LJETNOJ ŠKOLI I UVJETIMA SUDJELOVANJA


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk