Stipendije za istraživački boravak u Japanu
Japanska zaklada Matsumae International Foundation objavila je natječaj za stipendije za istraživački boravak u Japanu u trajanju od 3 do 6 mjeseci u razdoblju od travnja 2011. do ožujka 2012. godine. Dodijelit će se dvadesetak stipendija koje pokrivaju sve troškove boravka u Japanu i međunarodnog prijevoza, a rok prijave je 31. kolovoza 2010.

Kandidati moraju imati doktorat znanosti, moraju biti mlađi od 40 godina, te dobro poznavati engleski ili japanski jezik. Stipendije će se dodijeliti isključivo kandidatima koji prethodno nisu boravili u Japanu. Prednost će imati istraživanja u području prirodnih znanosti, tehničkih znanosti ili medicine.

Prijave za stipendiju, koje se šalju isključivo poštom na adresu Zaklade, moraju sadržavati popunjeni prijavni obrazac, opis istraživačkog projekta, popis publikacija, životopis, pismo preporuke poslodavca/mentora, ovjerenu presliku diplome s prijepisom ocjena i prihvatno pismo znanstvenoistraživačke ustanove u Japanu.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk