Prijave na RRI Tools trening
Četvrtak, 22.09.2016.

četvrtak, 22. rujna 2016.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci poziva zainteresirane da se prijave na trening projekta Responsible Research and Innovation Tools (RRI Tools)  - ''Alati odgovornog istraživanja i inovacija – Riječka ideja kao pokretač suradnje i razvoja znanosti i lokalne zajednice'', koji će biti održan u utorak, 27. rujna 2016. od 10 do 15 sati u prostorijama STEPRI-a (Kampus Sveučilišta u Rijeci, Ulica Radmile Matejčić 10).

Prijave su otvorene do nedjelje, 25. rujna 2016. do 14 sati. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete OVDJE.


Ovaj je trening nastavak uspješne suradnje Zaklade Sveučilišta u Rijeci i Centra za promociju znanosti iz Beograda u provedbi međunarodnog projekta RRI Tools, koji u sebi sažima temeljne odrednice odgovorne znanosti i istraživanja, poput načela otvorenog pristupa informacijama, dobrog upravljanja, etike i rodne ravnopravnosti s primarnim ciljem uključivanja društva u odluke o razvoju znanosti i tehnologije ite doprinosa pametnom, održivom i cjelovitom rastu.

Promičući RRI vrijednosti i vjerujući u ključni razvojni potencijal akademske zajednice, Zaklada Sveučilišta u Rijeci inicirala je Riječku ideju, a ovim treningom želi ključnim dionicima pružiti potrebna znanja i alate za suradnju znanosti i lokalne zajednice s misijom razvoja, stabilnosti i održivosti Rijeke i regije u 21. stoljeću.

Trening je namijenjen znanstvenoj i istraživačkoj zajednici, gospodarskom sektoru te organizacijama civilnog društva. U sklopu treninga moći će se saznati više o Riječkoj ideji i modelima njezine realizacije, a predstavit će nam se i uspješni RRI projekti iz riječke regije.

RRI koncept Europska unija promovira kao važan kriterij svojih fondova s posebnim naglaskom na Obzor 2020 te јe poznavanje i poštivanje načela od velike važnosti i prednosti prilikom apliciranja za EU sredstva.

PROGRAM


Za dodatne informacije obratiti se možete na e-adresu
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk