Info-dan za dolazne studente
Srijeda, 05.10.2016.

srijeda, 5. listopada 2016.

 

U zimskom semestru akademske godine 2016./2017. na Sveučilištu u Rijeci studira 100 Erasmus studentica i studenata.

Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u zimskom semestru 2016./2017. studirat će dvadeset i tri studenta iz Slovačke, Bugarske, Finske, Italije, Latvije, Njemačke, Poljske, Rumunjske, Španjolske i Velike Britanije.

Na Ekonomskom će fakultetu studijski boravak ostvariti trideset i jedan student iz Španjolske, Slovačke, Finske, Portugala, Grčke, Italije, Latvije, Njemačke, Poljske i Rumunjske.

Filozofski fakultet ugostit će petnaestero studenata iz Finske, Italije, Latvije, Poljske i Španjolske.

Pomorski fakultet ugostit će petero studenata iz Estonije, Finske i Španjolske.

Na Pravnom fakultetu studirat će trinaestero studenata iz Poljske, Italije, Slovačke i Francuske.

Tehnički fakultet ugostit će dvoje studenata iz Italije i Slovenije.

Pet studenata iz Francuske i Češke ostvariti će studijski boravak na Građevinskom fakultetu. Dvoje studenata iz Španjolske ugostit će Odjel za biotehnologiju, dvoje iz Austrije i Bugarske Odjel za informatiku, dok će jednog studenta iz Češke ugostiti Učiteljski fakultet.

Studentima su se obratili prorektorica za studije i studente prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija i Maša Šašinka, voditeljica Ureda za mobilnost te im zaželjeli uspješan, koristan, a ujedno i zabavan boravak na mobilnosti.

Članovi Erasmus Student Networka Rijeka studente su upoznali s aktivnostima ESN-a Rijeka, a voditeljica Riječke kroatističke škole Željka Macan studentima je predstavila mogućnost upisa na tečajeve hrvatskog jezika.

Studenti su se u pratnji svojih hrvatskih kolega iz Erasmus Student Networka Rijeka nakon službenog dijela informativnog dana uputili na turističko razgledavanje Rijeke i Opatije.

Svim studenticama i studentima želimo sretan početak studiranja na Sveučilištu u Rijeci!


 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk