Prvo Case Study natjecanje
Ponedjeljak, 17.10.2016.

ponedjeljak, 17. listopada 2016.

  

Zaklada Sveučilišta u Rijeci organizira prvo riječko sveučilišno Case Study natjecanje ''Realizator 2016.''. Projekt je osmišljen i provodi se u okviru Riječke ideje, inicijative povezivanja različitih aktera s ciljem razvoja lokalne zajednice. Case Study natjecanja format su koji na inovativan način pridonose suradnji akademske i gospodarske zajednice. Radeći na stvarnim poslovnim slučajevima i razvijajući najbolja rješenja za poduzeća, riječki studenti dobivaju mogućnost prethodno stečeno znanje prenijeti u praksu te razviti konkretne vještine potrebne na tržištu rada. Natjecanje je namijenjeno studentima različitih razina i područja interesa, a osim što stječu vrijedno iskustvo, studenti na ovaj način upoznaju i predstavljaju se potencijalnim poslodavcima. U prvoj ediciji natjecanja sudjeluju tri istaknuta poduzeća iz Rijeke i bliže regije, i to iz turističkog, tehničkog i zdravstvenog sektora.

 

Poslovni slučajevi Realizatora 2016. su:

  • Villa Kapetanović d.o.o. - Projekt razvoja i promocije privezišta Hotela Navis
  • Klinički bolnički centar Rijeka - Usluge za otvoreno tržište
  • Alarm automatika d.o.o. - Pametan dom (Smart home) za svakoga

 

Trajanje cjelokupnog projekta predviđeno je od 12. listopada do sredine prosinca 2016.

 

Prijave se vrše putem online prijavnog obrasca do 30. listopada 2016. na sljedećoj poveznici.

 

Uvodno predstavljanje partnerskih poduzeća i poslovnih slučajeva bit će održano 27. listopada 2016. u STEPRI - Znanstveno tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci (Kampus Sveučilišta u Rijeci, Ulica Radmile Matejčić 10, Rijeka) s početkom u 17

sati. Osim natjecateljskog djela, dodatni sadržaji Realizatora 2016. uključuju radionice prezentacijskih vještina i generiranja ideja. Realizator završava dinamičnim pitching eventom na kojemu će natjecatelji prezentirati svoja rješenje pred stručnim žirijem u samo par minuta. Pobjednička rješenja bit će nagrađena novčanim iznosom i popratnim nagradama na svečanoj dodjeli.

 

Za sve upite možete se obratiti na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk