Suradnja s Ljubljanom
Utorak, 18.10.2016.

utorak, 18. listopada 2016.

Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci, u srijedu, 12. listopada 2016. održan je sastanak predstavnika Sveučilišta u Ljubljani i predstavnika Sveučilišta u Rijeci. Tema sastanka bila je razvijanje strateškog partnerstva između dvaju sveučilišta, osobito u domeni razvoja doktorske škole na Sveučilištu u Rijeci. Raspravljalo se konkretnim postupcima koji slijede iz Sporazuma o suradnji potpisanog u lipnju 2016. u Ljubljani, o akcijskom planu suradnje na razvoju doktorskih programa i postdoktorskog obrazovanja. Sastanku su nazočili i predstavnici Ekonomskog fakulteta iz Rijeke čiji je združeni program doktorskog studija u postupku akreditacije u objema državama.   

Uvaženi gosti sa Sveučilišta u Ljubljani bili su rektor prof. dr. sc. Ivan Svetlik i voditeljica Doktorske škole Sveučilišta u Ljubljani prof. dr. sc. Aleksandra Kanjuo Mrčela, a ugostili su ih rektor Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Pero Lučin, prorektorica za studije i studente prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija te predstavnici  Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci: prof. dr. sc. Helena Blažić i prof. dr. sc. Marija Kaštelan Mrak. 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk