Besplatni online tečaj za studente
Četvrtak, 03.11.2016.

četvrtak, 3. studenoga 2016.

Sveučilište u Rijeci, u suradnji s Institutom za razvoj obrazovanja (IRO), za svoje studente organizira besplatni online pripremni tečaj za polaganje TOEFL testa. Tečaj počinje 15. studenoga, a održavat će se dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 19.30 do 21 sat.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) test je koji se koristi za evaluaciju znanja engleskog jezika osoba kojima engleski nije materinji jezik, a potreban je za upis na većinu međunarodnih programa razmjene studenata.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) održat će besplatni online tečaj (webinar), odnosno seriju od niza predavanja tijekom kojih će zainteresirani studenti dobiti sveobuhvatne informacije o TOEFL testu te saznati:

 

  •  koja je namjena TOEFL testa
  •  od čega se sastoji TOEFL test
  •  kako i gdje prijaviti TOEFL test
  •  gdje se polaže TOEFL test
  •  kako se najbolje pripremiti za polaganje TOEFL testa

 

Online predavanja (webinari) uz jednostavan i besplatan pristup omogućuju studentima Sveučilišta u Rijeci da izravno od profesorice s dugogodišnjim iskustvom saznaju sve o tome kako se uspješno pripremiti za polaganje TOEFL testa. Posebna prednost ovih webinara je to što će sudionici tečaja moći izravno komunicirati s profesoricom, koja će uživo odgovarati na sva njihova pitanja putem online chata.

Tečaj počinje 15. studenog i trajat će do 1. prosinca, a održavat će se dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 19:30 do 21:00.

Tečaj će voditi profesorica Instituta za razvoj obrazovanja s dugogodišnjim iskustvom održavanja tečajeva i pripremanja kandidata za uspješno polaganje TOEFL testa.

Svi zainteresirani studenti Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti za sudjelovanje putem poveznice: https://irohr.adobeconnect.com/toefluniri/

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk