Sastanak na Rektoratu
Četvrtak, 10.11.2016.


četvrtak, 10. studenoga 2016.

Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci u ponedjeljak, 7. studenoga 2016. održan je sastanak predstavnica Sveučilišta u Lingnanu iz Hong Konga, Kina i predstavnica Sveučilišta u Rijeci. Tema sastanka bila je razvijanje suradnje između dvaju sveučilišta, osobito u domeni razmjene studenata prema programu Erasmus+ za izvan-europske zemlje. Raspravljalo se konkretnim postupcima sklapanja sporazuma o suradnji između dvaju sveučilišta.

Uvažene gošće sa Sveučilišta u Linganu bile su rukovoditeljica internacionalizacije u sklopu Službe za globalno obrazovanje i razvoj / Sektor Europe Sveučilišta Lingnan Angela Ng i zamjenica rukovoditeljice Službe za globalno obrazovanje i razvoj Fiona Lee Wai, a ugostile su ih prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija te predstavnica Službe za međunarodnu suradnju Iva Tijan.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk