Predavanje prof. Ronya Orena
Petak, 11.11.2016.

petak, 11. studenoga 2016.

 

Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci poziva zainteresirane na predavanje gosta predavača profesora Ronya Orena koje će biti održano u petak 11. studenog 2016. u s početkom u 15 sati,  u kabinetu 106 na prvome katu na Akademije primijenjenih umjetnosti na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

Profesor Oren  predstavit će studentima svoju knjigu za djecu ''Divlje životinje.'' Autor je posebne metode rada s plastelinom koju je predstavio u svjetski uspješnoj seriji knjiga za djecu ''Tajne gline''. Knjige su prodane u više od milijun primjeraka i prevedene na 13 jezika. Kao priznati redatelj i producent autor je vise od 500 kratkih filmova i televizijskih serija u tehnici stop-motion animacije od kojih su mnoge međunarodno priznate, a mnoge su od njih emitirane na kanalima PBS ABC; Disney Channel, BBC i Chanel 4. Rony Oren je svjetski priznati umjetnik, ilustrator i autor knjiga za djecu iz Izraela. Radio je kao voditelj katedre za animaciju na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Jeruzalemu (Bezalel Academy of Art and Design), a danas je kulturni ambasador države Izrael. Predavanje je otvoreno za javnost. 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk