Donirajte svoje slike!
Ponedjeljak, 14.11.2016.

ponedjeljak, 14. studenoga 2016.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Metis d. d. četvrtu godinu za redom organiziraju humanitarnu aukciju slika te ovim putem pozivaju zainteresirane umjetnike da doniraju svoja umjetnička djela. Humanitarna aukcija bit će održana u četvrtak, 1. prosinca u konobi ''Tarsa''.

Ovakvo prikupljane sredstava uklapa se razvojne ciljeve Zaklade, Sveučilišta i partnerskih organizacija te povezivanje poslovnog svijeta i znanja kroz filantropiju i kulturu doniranja.

Prethodnim je aukcijama prikupljeno preko 200 tisuća kuna, a iznosi su distribuirani različitim institucijama: Centru za rehabilitaciju Rijeka, Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka, Domu za psihički bolesne odrasle osobe Turnić i Dječjem domu Ivane Brlić Mažuranić. Prošle je godine dio sredstava bio namijenjen i Zakladinom fondu ''Studenti za društvo znanja'' iniciranom kao model povezivanja potreba realnog sektora i Sveučilišta, prvenstveno kroz projektna rješenja studenata.

Ovogodišnjom aukcijom sredstva se prikupljaju s dvostrukom namjenom. Ravnomjerni dijelovi bit će donirani u humanitarne svrhe Dnevnom centru za rehabilitaciju ''Slava Raškaj'' Rijeka i Centru za rehabilitaciju Rijeka, a dio uložen u spomenuti Zakladin fond za daljnje poticanje studentskih projekata, ali i nabavu opreme za razvoj znanosti i istraživanja na Sveučilištu u Rijeci.

Ukoliko ste zainteresirani svojim umjetničkim djelom podržati ovu humanitarnu aukciju, molimo da se javite na broje telefona 051 406 586 ili na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Uz aukciju će biti održana i tombola te aukciju možete poduprijeti i poklonom za istu.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Metis d. d pozivaju sve zainteresirane da dođu na humanitarnu aukcija, koja će biti održana u četvrtak, 1. prosinca 2016. u konobi ''Tarsa'' s početkom u 19 sati.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk