S Mirom Furlan o majkama i kćerima
Ponedjeljak, 21.11.2016.


ponedjeljak, 21. studenoga 2016.

Centar za ženske studije Filozofskog fakulteta Rijeka, Centar za napredne studije jugoistočne Europe Sveučilišta u Rijeci i HNK Ivana pl. Zajca Rijeka pozivaju zainteresirane na razgovor s Mirom Furlan ''O majkama i kćerima'', koji će biti održan u četvrtak, 24. studenog u ''Akvariju'' Restorana ''Kampus'' Studentskog centra Rijeka, Kampus Sveučilišta u Rijeci, Ulica Radmile Matejčić 2.

Nadolazeća premijera ''Jesenje sonate'' autora Ingmara Bergmana u režiji Ane Tomović povod je još jednoj suradnji riječkih znanstvenih i umjetničkih institucija. Tematkska okosnica zajedničkog angažmana je promišljanje specifičnosti i izazova u donosima majki i kćeri.

Uz Miru Furlan u razgovoru će sudjelovati: jedna od dramaturginja spomenute predstave Olga Dimitrijević, izvršna direktorica Centra za napredne studije jugoistočne Europe Sveučilišta u Rijeci i prodekanica za međunarodnu suradnju Akademije primijenih umjetnosti Rijeka doc. dr. sc. Sanja Milutinović Bojanić i koordinatorica Centra za ženske studije Filozofskog fakulteta Rijeka dr. sc. Brigita Miloš.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk