Posjet delegacije iz Argentine
Petak, 25.11.2016.

petak, 25. studenoga 2016.

U sklopu posjeta Gradu Rijeci, delegacija argentinskoga grada Zaratea, predvođena zamjenicom gradonačelnika Patriciom Moyano, posjetila je danas, 25. studenoga 2016 Rektorat Sveučilišta u Rijeci. Kako u Zarateu planiraju osnovati sveučilište, s rektorom Lučinom razgovarali su o organizaciji riječkog Sveučilišta.

Delegacija je u Rijeku došla na potpisivanje sporazuma o pobratinjenju s grada Rijeka s gradom Zareteom. Zarate je lučki grad u Argentini, smješten u malom zaljevu južnog Atlantika, nedaleko Buenos Airesa te broji nešto više od 100 tisuća stanovnika.

U pratnji gradonačelnice Moyano bili su: pročelnik zadužen za ljudske potecijale i društvene djelatnosti Rodrigo Garcia Otero, predsjednik Hrvatsko-argentinske gospodarske komore Ivan Ostoja i voditelj Podružnice Rijeka Hrvatske matice iseljenika Dejan Miculinić.

Delagacija je, uz posjet Rektoratu Sveučilišta, posjetila Županijsku komoru Rijeka Hrvatske gospodarske komore, Grad Rijeku i Lučku upravu Rijeka. 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk