Natječaji za stipendije redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci

Sveučilište u Rijeci raspisuje dva natječaja za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih stručnih, preddiplomskih sveučilišnih, integriranih sveučilišnih i diplomskih sveučilišnih studija: 

1. Natječaj za podzastupljene 
2. Natječaj za stipendije Fonda "Aleksandar Abramov".

Krajnji rok za online prijave na natječaje je 23. prosinca 2016. u 10:00 sati. 


NATJEČAJ ZA PODZASTUPLJENE
Tekst natječaja
Obrazac sastavnice
Obrazac izjave o članovima zajedničkog kućanstva
Obrazac izjave o neprimanju drugih stipendija


NATJEČAJ ZA STIPENDIJE FONDA "ALEKSANDAR ABRAMOV"
Tekst natječaja   
Obrazac izjave o članovima zajedničkog kućanstva
Pravilnik 


       
         UPUTE 

  • Online aplikaciji pristupa se klikom na sljedeću poveznicu i upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom, npr.: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ). U slučaju da kandidat nije u mogućnosti pristupiti SharePoint portalu upisivanjem svojih korisničkih podataka AAI@EduHr, molimo da se obvezno javi LDAP administratoru na matičnom visokom učilištu. Kontakti LDAP administratora visokih učilišta objavljeni su na mrežnoj stranici Sveučilišta.​ 
  • Odabirom natječaja pristupate online prijavnom obrascu klikom na poveznicu PRIJAVA / nova stavka.   
  • ​​Dokumente koje prilažete molimo da imenujte na sljedeći način: "Peric_Marko_potvrda skolarine", "Peric_Marko_izjava". 
  • ​Dokumente je potrebno skenirati, a ne fotografirati. Dokumente koji imaju više stranica potrebno je skenirati kao jedan PDF dokument. 
  • Prijava će biti sačuvana tek kada ispunite sva obavezna polja (označena zvjezdicom). Nakon toga je možete mijenjati i dopunjavati (dodavati dokumente) ali preporučujemo da to učinite najkasnije dan prije isteka prijavnog roka zbog mogućih problema s internet vezom.  
  • Molimo da svakako provjerite jesu li Vaši podaci i dokumentacija uspješno sačuvani u online obrascu. To možete učiniti do petka, 23. prosinca 2016. u 10:00 sati.

    Za nejasnoće i dodatne informacije u vezi natječaja molimo da se javite na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk