Otvoren Ured za doktorande
Utorak, 29.11.2016.

utorak, 29. studenoga 2016.

Projektni tim projekta ''Izgradnja sustava potpore za mlade istraživače'' obavještava zainteresirane da je Ured za doktorande otvoren i opremljen. Ured je smješten u prizemlju Restorana ''Kampus'' SCRI-a, a ključevi se mogu preuzeti radnim danima od 6 do 22 sata na recepciji Studentskog centra.

Ovim se putem pozivaju svi doktorandi, posebno studenti koji nisu zaposleni ili su privremeno zaposleni izvan sustava visokog obrazovanja na slobodno i kreativno korištenje Ureda, u kojem na raspolaganju stoje informatički i uredski alati i potrepštine, koje trebaju olakšati međusobno umrežavanje, suradnju i znanstveno-istraživački rad. Ured je zamišljen kao prostor u kojemu doktorandi mogu samoinicijativno organizirati predavanja i druženja ili koji mogu koristiti za samostalni istraživački rad.

Projekt ''Izgradanja sustava potpore za mlade istraživače - ISPMI'' provodi Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci, a voditelj projekta je prof. dr. sc. Elvio Baccarini.

Više možete saznati na stranici projekta www.ispmi.uniri.hr

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk