9. Nacionalna platforma u Rijeci
U Rijeci se od 2. do 4. 12. održala Nacionalna Platforma u organizaciji riječke sekcije Erasmus Student Networka. Platforma je okupila više od 60 gostiju iz Hrvatske,  a svrha joj je bila unaprjeđenje organizacije i promicanje mobilnosti. 
Erasmus Student Network (ESN) najveća je studentska organizacija u Europi, koja djeluje u 40 zemalja i broji više od 15 000 volontera. U Hrvatskoj postoji šest sekcija, jedna od kojih je i ESN Rijeka. ESN je jedina studentska udruga čiji rad, na razini Europe, podržava Europska komisija, dok je na razini Republike Hrvatske podržava Agencija za mobilnost i programe EU.
U tri dana platforme, raspravljalo se o kvaliteti  raznih  aspekata  studentske  mobilnosti  na hrvatskim sveučilištima, radilo se na implementaciji internacionalnih projekata ESN-a na nacionalnu i lokalnu razinu te na edukaciji članova ESN-a Hrvatska kroz brojne radionice i predavanja.
ESN Rijeka iskazao se kao dobar organizator platforme, sudeći prema vrlo pozitivnim komentarima sudionika platforme, koji su pohvalili Organizacijski odbor i sve riječke volontere, a kao službeno priznanje za svoj rad, ESN Rijeka dobio je nagrade Star za Najbolju slikovnu pokrivenost i za Najveći rast sekcije.
Nakon dodjela nagrada i feedbacka, Nacionalni odbor je u nedjelju u 14 sati službeno zatvorio 9. Nacionalnu platformu, a idući ovakav događaj održat će se u svibnju u organizaciji ESN-a Dubrovnik.
 altalt
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk