Poziv za sudjelovanje na predavanju Mogućnosti sudjelovanja studenata s posebnim potrebama u Erasmus+ programu
U suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije, pozivamo Vas na predavanje vezano uz predstavljanje i promoviranje studentske mobilnosti u okviru programa Erasmus+ s naglaskom na mogućnosti mobilnosti za studente s invaliditetom.  
ESN Hrvatska kontinuirano i entuzijastično promiče studentske mobilnosti, pomaže inozemnim studentima u prilagodbi hrvatskom sustavu obrazovanja i kulturnom okruženju i aktivno promiče razumijevanje među kulturama te osobni i profesionalni razvoj studenata. Vođeni pozitivnim reakcijama na prezentacije programa prepričane kroz studentsko iskustvo boravka u inozemstvu, ovim putem željeli bismo Vas pozvati da se pridružite predavanju. Ciljna skupina za prezentaciju su studenti s invaliditetom, korisnici i predstavnici udruga za osobe s invaliditetom kojima će prezentacija približiti iskustvo odlaska na Erasmus+ mobilnost, a aktivnost će se održati u sinergiji s projektom ExchangeAbility.
Smatramo da bi ova aktivnost djelovala kao snažan motivacijski faktor prilikom razmatranja prijave za Erasmus+ mobilnost naših studenata s posebnim potrebama. U okviru predstavljanja, Erasmus studenti odgovarali bi i na pitanja svojih kolega o tome kako je studirati u drugoj zemlji ili odrađivati stručnu praksu.  
 
Predavanje će se održati u četvrtak, 22.12.2016. u 12 sati na Kampusu Sveučilišta u Rijeci u zgradi Građevinskog fakulteta (1. kat, prostorija G-141). 
 
Budu li Vam potrebne dodatne informacije, slobodno nam se javite putem e-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk