Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2016./2017. ak. god.
Sveučilište u Rijeci raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2016./2017. ak. god. 

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti državljani RH koji studiraju na preddiplomskim, diplomskim i integriranim sveučilišnim studijima te preddiplomskim stručnim studijima Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica i ispunjavaju osnovne kriterije uspješnosti za dodjelu stipendija za izvrsnost utvrđene 
„Pravilnikom o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci“ od 6. veljače 2015. godine.  

Krajnji rok za online prijave na natječaj je petak, 27. siječnja 2017. do 12:00 sati. 

Tekst Natječaja
Pravilnik o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci 
Obrazac A (obrazac za podatke o studentu i studiju)
Obrazac I (obrazac izjave da student nije korisnik druge stipendije) 

Molimo studente da obvezno pročitaju sljedeće upute:  

  • Preporučujemo da pri online prijavi koristite Internet Explorer preglednik. 
  • Online aplikaciji pristupa se klikom na sljedeću POVEZNICU i upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom, npr.: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ). Napominjemo da korisničko ime mora imati nastavak "@uniri.hr", a ne "@student.uniri.hr"). U slučaju da kandidat nije u mogućnosti pristupiti SharePoint portalu upisivanjem svojih korisničkih podataka AAI@EduHr, molimo da se obvezno javi LDAP administratoru na matičnom visokom učilištu. Kontakti LDAP administratora visokih učilišta objavljeni su na mrežnoj stranici Sveučilišta.​ 
  • Odabirom natječaja pristupate online prijavnom obrascu klikom na poveznicu PRIJAVA / nova stavka.   
  • ​​Dokumente koje prilažete molimo da imenujte na sljedeći način: "Peric_Marko_potvrda skolarine", "Peric_Marko_izjava". 
  • ​Dokumente je potrebno skenirati, a ne fotografirati. Dokumente koji imaju više stranica potrebno je skenirati kao jedan PDF dokument. 
  • Prijava će biti sačuvana tek kada ispunite sva obavezna polja (označena zvjezdicom). Nakon toga je možete mijenjati i dopunjavati (dodavati dokumente) ali preporučujemo da to učinite najkasnije dan prije isteka prijavnog roka zbog mogućih problema s internet vezom.  
  • Molimo da svakako provjerite jesu li Vaši podaci i dokumentacija uspješno sačuvani u online obrascu. To možete učiniti do petka, 27. siječnja 2017. do 12:00 sati.

    Za nejasnoće i dodatne informacije u vezi natječaja molimo da se javite na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk