Fond Jedinstvo uz pomoć znanja otvorio je natječaj za potporu „Moja prva suradnja“
Fond Jedinstvo uz pomoć znanja 23. prosinca 2016. godine otvorio je natječaj za potporu „Moja prva suradnja“ u sklopu programa "Znanstvene suradnje". Natječaj je otvoren do petka, 8. ožujka 2017. godine.
 
Cilj potpore “Moja prva suradnja“ je omogućiti znanstvenicima na poslijedoktorskoj razini iz gospodarskog i akademskog sektora da razvijaju svoj inovacijski potencijal kroz vođenje znanstvenih i tehnoloških projekata u suradnji sa iskusnim znanstvenicima ili stručnjacima iz dijaspore te povećaju svoje profesionalno iskustvo i ubrzaju karijeru u znanosti ili istraživanju i razvoju u gospodarstvu.
 
Tekst objave natječaja možete pogledati ovdje, a više o programu „Znanstvena suradnja“ i natječajnoj dokumentaciji na sljedećoj poveznici.  

Info dan za natječaj "Moja prva suradnja" održat će se na Sveučilištu u Rijeci, 10. veljače 2017. godine u 12 sati. Detaljnije informacije o info danu i prijavi za sudjelovanje dostupne su na poveznici. 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk