Otvoren natječaj SKC-a
Srijeda, 11.01.2017.

srijeda, 11. siječnja 2017.

Otvoren je natječaj Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2017. godini. Na natječaj se mogu prijaviti studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci ili studentske udruge. Rok za podnošenje prijava je 10. veljače 2017.

Financijska sredstva dodjeljuju se studentskim projektima iz kulture i umjetnosti, a natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente Sveučilišta u Rijeci.

Na natječaj se mogu prijaviti studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci ili studentske udruge upisane u Registar studentskih udruga i drugih organizacija na Sveučilištu u Rijeci.

Prijave se obavljaju elektronski, ispunjavanjem obrazaca koji se nalaze na mrežnim stranicama SKC-a www.skc.uniri.hr te šalju na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Rok za podnošenje prijava je 10. veljače 2017.

Tekst natječaja i detaljnije informacije dostupni na poveznici:

http://www.skc.uniri.hr/natjecaj-skc-otvoren-10-veljace-2017/

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk