Prilagodba literature
Srijeda, 01.02.2017.

srijeda, 1. veljače 2017.

Tijekom 2016./2017. akademske godine prilagodba literature slijepim i slabovidnim studenticama i studentima riječkog Sveučilišta bit će osigurana u okviru projekta ''Prilagodba literature slijepim i slabovidnim studentima II" kojega Udruga Zamisli, kao nositelj, provodi u partnerstvu sa Sveučilištem u Rijeci (Uredom za studente s invaliditetom Sveučilišnog savjetovališnog centra), Ekonomskim fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Fakultetom političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu te Sveučilištem u Splitu.

Projekt se provodi uz financijsku podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja temeljem Javnog poziva za financiranje projekata za prilagodbu i izradu udžbenika/literature za slijepe i slabovidne učenike i studente za školsku/akademsku godinu 2016./2017., a trajat će do 15. lipnja 2017. godine.

Projektom će biti omogućeno ravnopravno studiranje slijepim i slabovidnim studenticama i studentima te uspostavljena suradnička mreža za prilagodbu literature studentima s invaliditetom. U okviru rada Ureda za studente s invaliditetom SSC-a prilagodba literature tijekom 2016./2017. ak. god. bit će osigurana za četiri studenata s oštećenjem vida.

Ovim putem pozivamo sve studente koji imaju potrebu za prilagođenom literaturom da se obrate Uredu za studente s invaliditetom SSC-a na e-adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   ili broj telefona 051 265 844


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk