Rijeka psihologije 2017.
Četvrtak, 16.02.2017.

četvrtak, 16. veljače 2017.

Od 20. do 26. veljače u Rijeci i okolici bit će održana Rijeka psihologije, manifestacija koja nam donosi pregršt spoznaja iz psihologije. Manifestaciju organiziraju Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci, Psihološko savjetovalište SSC-a u suradnji s još nekim predstavnicima akademske zajednice, tijelima lokalne samouprave i udrugama. Program ovogodišnje, šeste Rijeke psihologije najbogatiji je do sada. Psiholozi su pripremili čak 74 predavanja, radionica, tribina, okruglih stolova… koji će biti održani na 47 lokacija u Rijeci i okolici.

Saznajte nešto više o osjećajima, međuljudskim odnosima, motivaciji, traženju posla, zdravlju, stresu, mindfulnessu, komunikaciji i brojnim drugim temama. Ulaz je na sve aktivnosti besplatan, a u sklopu manifestacije provodi se i humanitarna akcija za opremanje kabineta za učenike s posebnim potrebama Ekonomske škole Mije Mirkovića Rijeka.

 

 

PROGRAM

 

Psihološko savjetovalište Sveučilišnog savjetovališnog centra u sklopu ovogodišnje manifestacije organizira za sve zainteresirane studente riječkog Sveučilišta radionicu pod nazivom Hitchhiker's guide to happiness. Na radionici će se razgovarati o različitim definicijama sreće te rezultatima najnovijih istraživanja koja pokazuju što ljude čini sretnima. U drugom dijelu radionice sudionici će uvježbavati jednostavne, svakodnevno primjenljive tehnike koje mogu povećati osobnu sreću i zadovoljstvo životom.

Radionica će biti održana u petak, 24. veljače 2017. od 14 do 16 sati u prostorijama SSC-a. Broj sudionika je ograničen pa se mole studenti da se prijave za sudjelovanje. Pošaljite ime i prezime, studij i godinu studija te broj mobitela na e-adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  do srijede, 22. veljače 2016.


 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk