Info-dan za Erasmus studente
Srijeda, 01.03.2017.

srijeda, 1. ožujka 2016.

Ured za mobilnost Sveučilišta u Rijeci je organizirao je danas, 1. ožujak 2017. na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, u zgradi Građevinskog fakulteta organizirao informativni dan za dolazne Erasmus studente koji su šestu godinu u okviru programa Erasmus došli na studijski boravak na riječko Sveučilište.

U akademskoj godini 2016./2017. na Sveučilištu u Rijeci studira 181 Erasmus student, od čega u ljetnom semestru njih 82.

Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u ljetnom semestru 2016./2017. studirat će dvadeset i jedan student iz Finske, Italije, Latvije, Njemačke, Poljske, Španjolske, Velike Britanije i Portugala.

Na Ekonomskom će fakultetu studijski boravak ostvariti sedamnaest studenata iz Rumunjske, Finske, Italije, Litve, Njemačke, Poljske, Francuske i Nizozemske.

Filozofski fakultet ugostit će sedamnaest studenata iz Italije, Latvije, Poljske i Slovenije.

Pomorski fakultet ugostit će sedam studenata iz Grčke, Litve, Estonije, Španjolske i Poljske.

Na Pravnom fakultetu studirat će tri studenta iz Češke, Slovačke i Grčke.

Tehnički fakultet ugostit će deset studenata iz Finske i Poljske.

Četiri studenta iz Slovačke i Turske ostvariti će studijski boravak na Učiteljskom fakultetu.

Dva studenta iz Makedonije ugostit će Odjel za informatiku.

Studentima su se obratili prorektorica za studije i studente prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija i Maša Šašinka, voditeljica Ureda za mobilnost te im zaželjeli uspješan, koristan, a ujedno i zabavan boravak na mobilnosti.

Članovi Erasmus Student Networka Rijeka studente su upoznali s aktivnostima ESN-a Rijeka, a voditeljica Riječke kroatističke škole Željka Macan te lektorica Sandra Jukić studentima su predstavile mogućnost upisa na tečajeve hrvatskog jezika.

Studenti su se u pratnji svojih hrvatskih kolega iz Erasmus Student Networka Rijeka nakon službenog dijela informativnog dana uputili na turističko razgledavanje Rijeke i Opatije.

Svim studenticama i studentima želimo sretan početak studiranja na Sveučilištu u Rijeci!
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk